Ingyenes szállítás 30 000 Ft vásárlás felett!
Minden kedden és csütörtökön új kollekció!
Kosár (0)

Rólunk

Köszöntelek online üzletünkben

Cégünk 2006-ban nyitotta meg Debrecen belvárosi egyedi ruha üzletét ,ahol családias környezetben és egyben magas minőségű széles áruválasztékkal varázsolja el minden nő szívét .

Küldetésünknek érezzük, hogy minden kedves vásárlónk elégedett távozzon a személyiségéhez alakjához illő ruha darabbal. Kiemelkedően széles áru választékunkból (több 100 különböző) fazonú ruha közül választhatod ki a számodra a legtutibb darabot !
Ebben nagy segítségünkre van a jól képzett stylistunk ,aki ingyenes személyre szabott divat szaktanácsadással könnyíti meg a döntést.

Hetente új kollekció, az épp aktuális trend legjobb darabjaival rukkolunk elő nektek.

Biztosan unod már a tömeg ruhákat ?? Valami egyedire vágysz??? Ami nem jön veled szembe!!!!!
IGEEEN????? !!!!!! Helyes!!!!! Megvalósítjuk az álmod!!!!!

Ezért döntöttünk!!
Megnyitjuk webshop formájában új COOL fashion 2 üzletünket sokak kérésére ,ezáltal egész Magyarország területéről mindenki számára elérhetőek  leszünk bárhol is él.
Webshop üzletünk hasonlóan fog működni ,mint ha csak egy üzletben vásárolnál .
Ebben telefonos kollégáink mindennap hétfőtől-péntekig 10-19-ig Szombaton 10-16-ig rendelkezésedre állnak!

Bármi kérdésed adódna a rendelt áruval kapcsolatban, viberen/telefonon: +36-70-242-0444 és az online felületen azonnali chat lehetőségünk is van amit ingyenesen tudsz használni a vásárláskor.

Ruháinkat különlegesség, egyediség, jó minőség, limitált darabszám megfizethető ár jellemzi.
Pontosan ezért érdemes figyelni a minden heten megjelenő limitált kollekciónkat, HA VALAMI OLYAT SZERETNÉL AMI MÁSNAK NINCS!!!

Méretezések xs, s, m, l(xl, xxl)egészen 50-esméretig egyes márkák és fazonokra értendő. Az xl-xxl méret 44-46 európai méretnek felelnek meg.

Garancia, számla, pontosság, 1-2 napos kiszállítás, 14 napos visszafizetés, cserelehetőség!!!

Üzletünk által forgalmazott márkáink: Atmosphere Rouge MYSTICDAY Lapierre ALLORA BLUE NATURAL Francia és olasz minőségi termékek.
Az általunk forgalmazott ATMOSPHERE MÁRKA NEM EGYEZIK MEG AZ ANGOL ATMOSPHERE MÁRKÁVAL csak a nevük egyező.
Általunk forgalmazott Atmosphere márka a kiváló minőségű Bucuresti fashion cég tulajdona.
Egyedi kollekciójukról neves tervező csapat gondoskodik hétről hétre.CÉGÜNK a Cool fashion Kft a hivatalos MAGYARORSZÁGI kihelyezett nagykereskedelmi központja is egyben.

Árukínálatunk az üzletben és webshopban eltérnek. Mivel egyedi és limitáltak a ruháink a változás jogát fent tartjuk (például színek, méretek változhatnak, mert például elfogyott az a típusú anyag). Aktuális pontos naprakész információt mindig kollégáinkkal lehet egyeztetni.

Reméljük itt is elnyerjük bizalmatokat és elégedettek lesztek az új webüzletünkkel ahogy már 10 éve a sikeresen működő üzletünkben is!!!
Jó vásárlást további szép napot!!!!

Szeretettel,

Juhász Csilla cégtulajdonos .

bolt képek