Ingyenes szállítás Ft vásárlás felett!
Minden kedden és csütörtökön új kollekció!
Kosár (0)

Csere/Visszaküldés menete

CSERE IGÉNY:

Nem kell elmenned a postára és feladnod nekünk a rendelt terméket amennyiben cserélni szeretnél méretet esetleg nem tetszik és mást szeretnél helyette !

1.Egyszerűen csak adj le egy új  rendelésed.

2.Közleménybe írd bele a előző rendelésed számát és a visszaküldendő terméket .

3.Mi elkészítjük új rendelésed amennyiben van készleten az általad rendelt termék.

4.Kiállítjuk a különbözeti számlát és visszaigazolásnál a különböztetett, ha van akár azonnal az oldalunkon kitudod fizetni bankkártyával lsd Barion

4.Ennek a szállítási oda-vissza költsége utalás esetén 1490ft utánvételes fizetés esetén+300ft  összesen  1790ft

Élj vele…. futárküldésünk csak csere esetén vehető igénybe!

Időszakos akcióinknál a kedvezmény nem vehető igénybe a csere szolgálatásunknál!

Pl hétfön rendelt árú 9990ft de szerdán szeretne cserélni ekkor a termék csak 7990ft ebben az esetben csak a megvásárolt értéken  teljes árban tudjuk indítani az árú cserét!

Amennyiben elállsz a vásárlástól a vásárolt termék(ek)et önköltségen kell visszajuttatnod telephelyünkre. Csere esetén is csak 14naptári nap áll rendelkezésre !

A csere lehetőség csak is Magyarország területén vehető igénybe .

Extra szállítás: Hétköznapokon Másnap 10:00-ig történő kézbesítés 2970 FT, másnap délig történő kézbesítés 1890 FT CSAK ELŐRE UTALÁS ESETÉN VEHETŐ IGÉNYBE.A megrendelt áru minden nap 12:00 órai zárással kerül csomagolásra és átadásra a futárszolgálatnak. Csak a 12:00 óráig megérkezett átutalást áll módunkban postázni.

Szombati kiszállítás extra szállítás -ár 9990ft

Visszaküldési információ

FONTOS!!!!!!! A VISSZAKÜLDÉSHEZ MIND A KETTŐ OLDALT KI KELL TÖLTENI!

A visszaküldéshez szükséges nyomtatványokat kérjük itt töltsd le:

 • Nyomtatvány áru visszaküldéséhez

 • Számlád ezen a felületen töltheded le
 • Keresd az email-eid között  A rendelésed teljesítve
  Kedves …………………!

  Értesítünk, hogy a Cool Fashion webáruházban leadott megrendelésed összeállítottuk.
  A csomagot átadtuk a szállító cégnek, amely hamarosan keresni fog.

  Számla megtekintése

  Rendelési azonosító: 11111111

  A rendelésed teljesítve

   

   


Részletezést és pontos információnkat az Ászf-ünk tartalmazza:
ÁSZF oldal megnyitása

Kizárólag eredeti állapotban, biztonságos csomagolásban, számlával csatolt (2017-11.30.-tól csak a számla sorszáma szükséges) és eredeti címkével ellátott terméket áll módunkban visszavenni. Az áru visszajuttatásáról minden esetben a vevő gondoskodik (Utánvételes/portós csomagokat nem áll módunkban átvenni), ezzel járó költségeket Önnek kell állnia. Ezután áll módunkban visszafizetni a termék vételárát amint meg érkezett hozzánk.  A visszaküldött áru nem lehet megrongált vagy használt, parfüm illatú, sérült, kimosott, rúzsfolttal és alapozóval összekent, CSAK IS  az általánosan elvárható, szükséges használati minimumig terjed a vásárló használata ( felpróbálás mértékéig, a termék átnézéséig terjedhet ). Amennyiben a visszaküldött áru megrongált vagy olyan használat nyomait fedezni fel rajta, mely az általános elvárhatóság határán túl van,vagy koszosan küldik vissza, akkor a COOL FASHION KFT a Vásárlót terhelheti a rongálás vagy az áru használatának költségeivel. Tisztítási költség 3000ft-tól kezdődik, ami a visszautalt összegből levonásra kerül. Bővebben kormányrendelet 45/2014 25§

Figyelem! A rendelés kiszállításának és teljesítésének ideje nem tartalmazza a szabad-és munkaszüneti napokat, illetve az egyéb ünnepnapokat.

A megrendelt áru minden nap 12:00 órai zárással kerül csomagolásra és átadásra a futárszolgálatnak. Csak a 12:00 óráig megérkezett átutalást áll módunkban postázni.

Megkérjük kedves vásárlóinkat, hogy ezeket vegyék figyelembe amennyiben vissza szeretné küldeni a terméket.

Vissza érkezett terméket videó felvétellel vesszük át minden esetben  a bizonyítás érdekében.

Az alakformáló harisnyát higiéniai okokból sem felpróbálni sem viselni nem lehet, pénz visszafizetés csak bontatlan csomagolásra érvényes.

A szilikon mellbetétet  higiéniai okokból sem felpróbálni sem viselni nem lehet, csere csakis sértetlen, ép védőfóliás csomagolásra érvényes, ha sérült, szakadt, levegős a fólia sajnos egészségügyi okokból nem tudjuk cserélni.

Szettként árult dolgainkat (pl: ruha+zakó, szoknya+zakó) kérjük, minden esetben együtt küldjék vissza ( külön a ruha vagy zakó nem tartható meg)

Darabszámhoz kötött csomagos akciós ajánlataink nem bonthatóak meg .Amennyiben visszaküldené bármelyiket nem lehetséges csak IS,abban az esetben  ha minden terméket egyszerre  küld vissza .

Akciós termékek

Amennyiben összeghez, darabszámhoz, összevont csomaghoz kötött az akciónk,  akkor a csomagot megbontani nem lehet (pl: 2ruha jó a 3. ruha meg nem) minden esetben az összes terméket kell visszaküldeni a telephelyünkre. A 2-t fizet, 3-at vihet akciónál , amennyiben visszaküldésre kerülne a sor csakis abban az esetben lehetséges, ha mind a 3 terméket visszaküldik. A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze

Az Elállástól való kormányrendeletet itt tekintheted meg: http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=167547.260043