Ingyenes szállítás 30 000 Ft vásárlás felett!
Ingyenes szállítás 30 000 Ft vásárlás felett!
Minden kedden és csütörtökön új kollekció!
Kosár (0)
Szűrők megjelenítése

Visszaküldéshez szükséges dokumentumok

FONTOS!!!!!!! A VISSZAKÜLDÉSHEZ MIND A KETTŐ NYOMTATVÁNYT KI KELL TÖLTENI!

Visszaküldési információ
Kérjük töltsd ki az itt található visszaküldési nyomtatványt.

Célunk, hogy elégedett legyél, ha tőlünk vásárolsz. Azonban ha bármilyen okból kifolyólag mégsem nyerte el tetszésed az általad megrendelt ruha vagy nem jó a méret, lehetőséged van cserélni vagy visszaküldeni.

Részletezést és pontos információnkat az Ászf-ünk tartalmazza: ÁSZF oldal megnyitása

Kizárólag eredeti állapotban,csomagolásban, számlával csatolt (2017-11.30.-tól csak a számla sorszáma szükséges) és eredeti címkével ellátott terméket áll módunkban visszavenni. Az áru visszajuttatásáról minden esetben a vevő gondoskodik (Utánvételes/portós csomagokat nem áll módunkban átvenni), ezzel járó költségeket Önnek kell állnia. Ezután áll módunkban visszafizetni a termék vételárát amint meg érkezett hozzánk.  A visszaküldött áru nem lehet megrongált vagy használt, parfüm illatú, sérült, kimosott, rúzsfolttal és alapozóval összekent, CSAK IS  az általánosan elvárható, szükséges használati minimumig terjed a vásárló használata ( felpróbálás mértékéig, a termék átnézéséig terjedhet ). Amennyiben a visszaküldött áru megrongált vagy olyan használat nyomait fedezni fel rajta, mely az általános elvárhatóság határán túl van, akkor a COOL FASHION KFT a Vásárlót terhelheti a rongálás vagy az áru használatának költségeivel. Bővebben kormányrendelet 45/2014 25§

Megkérjük kedves vásárlóinkat, hogy ezeket vegyék figyelembe amennyiben vissza szeretné küldeni a terméket.

Vissza érkezett terméket videó felvétellel vesszük át minden esetben  a bizonyítás érdekében.

Az alakformáló harisnyát higiéniai okokból sem felpróbálni sem viselni nem lehet, pénz visszafizetés csak bontatlan csomagolásra érvényes.

A szilikon mellbetétet  higiéniai okokból sem felpróbálni sem viselni nem lehet, csere csakis sértetlen, ép védőfóliás csomagolásra érvényes, ha sérült, szakadt, levegős a fólia sajnos egészségügyi okokból nem tudjuk cserélni.

Szettként árult dolgainkat (pl: ruha+zakó, szoknya+zakó) kérjük, minden esetben együtt küldjék vissza ( külön a ruha vagy zakó nem tartható meg)

Darabszámhoz kötött csomagos akciós ajánlataink nem bonthatóak meg .Amennyiben visszaküldené bármelyiket nem lehetséges csak IS,abban az esetben  ha minden terméket egyszerre  küld vissza .

Árucsere

Amennyiben nem megfelelő a méret lehetőség van cserére,  ha  van a kért  méret raktárunkon, viszont ha nincs akkor  helyette egy másik termék választható. Természetesen az árkülönbözet figyelembe vételével  és plusz postaköltség a vevőt terheli. A választott csere terméket mindaddig visszatartjuk míg meg nem érkezik telephelyünkre az ön által visszaküldött termék. Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csere szándékáról, utalás esetén az előre egyeztetett összeg beérkezése után postázunk vagy pedig a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni,ami egyszeri 1980ft plusz a termék különbözet. Ön odaadja a futárnak a cserélni kívánt terméket és a futár meg átadja önnek a díj megfizetése ellenében a csere terméket. Amennyiben nem él ezzel a lehetőséggel a cserélni kívánt termék visszaküldését a vevőnek kell megoldani, a csere terméket plusz postaköltség ellenében tudjuk kiküldeni.

Akciós termékek

Amennyiben összeghez, darabszámhoz, összevont csomaghoz kötött az akciónk,  akkor a csomagot megbontani nem lehet (pl: 2ruha jó a 3. ruha meg nem) minden esetben az összes terméket kell visszaküldeni a telephelyünkre. A 2-t fizet, 3-at vihet akciónál , amennyiben visszaküldésre kerülne a sor csakis abban az esetben lehetséges, ha mind a 3 terméket visszaküldik. A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze

Az Elállástól való kormányrendeletet itt tekintheted meg: http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=167547.260043

A visszaküldéshez szükséges nyomtatványokat kérjük itt töltsd le: