Ingyenes szállítás 30 000 Ft vásárlás felett!
Ingyenes szállítás 30 000 Ft vásárlás felett!
Minden kedden és csütörtökön új kollekció!
Kosár (0)
Szűrők megjelenítése

Végre itt a báli szezon! Készülj velünk!

A karácsonyi és szilveszteri időszak után kicsit szürkébbnek érezhetjük a hétköznapokat, azonban a februárban beköszöntő báli és farsangi szezon felpezsdíti ezt a pár hónapot, amíg a napfényes tavasz beköszönt.

Farsang

Hagyományosan a vidám lakomák, bálok, mulatságok, népünnepélyek jellemzik. A farsang jellegzetessége, hogy a keresztény liturgikus naptárban nem kötődik hozzá jelentős vallási ünnep, alapvetően a gazdag néphagyományokra épül. A farsang csúcspontja a karnevál, hagyományos magyar nevén „a farsang farka”.

Ez a farsangvasárnaptól húshagyókeddig tartó utolsó három nap, ami nagy mulatságok közepette, valójában télbúcsúztató is. Számos városban ekkor rendezik meg a híres karnevált (riói karnevál, velencei karnevál), Magyarországon pedig a farsang legnevezetesebb eseményét, a mohácsi busójárást.

https://www.coolfashion.hu/termek/flitteres-rojtos-ruha/

Tündökölj!

Egyetemi, jótékonysági céges és város bálok várják a bál szerelmeseit. A megfelelő ruha kiválasztása az esemény alkalmához és stílusához megfelelően történik. Üzletünkben nincs határ, XS-től a 3XL-ig megtalálhatod a számodra megfelelő ruhát.

 

Báli divat

A báli divat az idők folyamán keveset változott. Az év talán egyetlen eseménye, amikor nyugodt szívvel felvehetjük a nagyestélyinket. Azt sem szabad elfelejteni, hogy magabiztosságunk elengedhetetlen része a tökéletes ruha,így nagy hangsúlyt kell fektetnünk kiválasztására. 2018 színe a lila és annak árnyalatai, emellett hódít a flitter és a csillogó részletek, az arany és ezüst, valamint az örök kedvenc, a kis fekete.

Etikett

Ám nemcsak a tökéletes báli ruhánkra kell odafigyelnünk! Az elegáns alkalmi frizura és a tökéletes, de visszafogott smink is a báli készülődés elengedhetetlen része. A sminknek és a hajnak muszáj harmonizálni a ruhánkkal, hiszen megjelenésünkban az egyensúly megtalálása a legfontosabb. Báli etikett szerint: Hagyományosan a nők egyedül nem érkezhetnek a rendezvényre, ha „szinglik”, más társasághoz csatlakozva kell menniük. A bál egyik legfontosabb része a tánc, bár az utóbbi időben kevesebb szerepet kap. Fontos szabály, hogy az egy asztalnál ülő férfiaknak fel kell kérniük asztaltársaságuk összes nőrésztvevőjét. Ha egy nő visszautasít egy felkérést, legalább fél óráig nem mehet el táncolni mással.

Amennyiben figyelembe vesszük a hagyományos báli etikettet és megfogadjuk a divat tippeket, örömtelivé varázsolhatjuk a borongós téli hétköznapjainkat. Ne feledjétek, hamarosan itt a tavasz, de addig is vidám karneváli ruhákkal is elűzhetjük a szürke telet!

Ne habozz! Gyere be üzletünkbe és segítünk neked megtalálni a legmegfelelőbb ruhát! Amennyiben az interneten szeretnél rendelni, azt is megteheted és csomagunk 1-2 munkanapon belül meg is érkezik hozzád!

Keress minket Facebookon a legújabb kollekciókért!