Ingyenes szállítás 30 000 Ft vásárlás felett!
Ingyenes szállítás 30 000 Ft vásárlás felett!
Minden kedden és csütörtökön új kollekció!
Kosár (0)
Szűrők megjelenítése

Szilveszteri kollekció – Ragyogj az év utolsó napján is!

Ha szilveszter akkor mindenki első gondolata az újrakezdés és a változás… Új tervek, új remények, új álmok…. Egy újabb 365 oldalas kiskönyv “megírásához.” A nőknek kifejezetten fontos, hogy az új évet milyen ruhában köszöntik, ehhez adunk most pár tippet nektek.

Ha szilveszter, akkor csillogás, ilyenkor nincs olyan, hogy sok. Az év utolsó napján merészebbek lehetünk és belebújhatunk olyan ruhákba is, amelyeket évközben nem biztos, hogy fel mernénk venni. Ezen az estén kivételesen fontos, hogy magabiztosak és felszabadultak legyünk, hogy tökéletes formánkban köszöntsük az új esztendőt!

Kollekciónkért kattints a linkre! https://www.coolfashion.hu/termekkategoria/ruhak/party-ruhak/

Ne féljetek estélyibe bújni! Igazán előkelő és elegáns választás, akár családi körben, akár egy fényűző vacsoránál köszöntöd az új évet. Üzletünkben megtalálod a visszafogottabb anyagokat, illetve az egészen extra flitteres szilveszteri darabokat is. 

Kollekciónkért kattints a linkre!  https://www.coolfashion.hu/termekkategoria/ruhak/hetkoznapi-es-alkalmi-maxi-ruhak/

Üzletünkben egészen az XS-től, a 3XL-es méretig találhatsz méretben és fazonban megfelelő ruhát. December 30-án 17-ig, 31-én 13 óráig várunk szeretettel az üzletben!

Ne habozz! Gyere be üzletünkbe és segítünk neked megtalálni a legmegfelelőbb ruhát! Amennyiben az interneten szeretnél rendelni, azt is megteheted és csomagunk 1-2 munkanapon belül meg is érkezik hozzád!

Keress minket Facebookon a legújabb kollekciókért!